YSU Export Internship System търси бизнес участници

Стажантска програма за износ в ОхайоБизнесите, които искат да подобрят своите експортни инициативи или да изнасят за първи път, са поканени да участват в стажантската програма за износ на YSU в Охайо това лято.

Създадена от Ohio Enhancement of Progress, програмата съчетава студенти от YSU, които са преминали курсове, фокусирани върху износа, за да работят като стажанти в компании, които се интересуват от включване на износа в своя бизнес. Щатът предлага на участващите малки и средни предприятия 50 процента възстановяване на заплатите на стажантите до 4080 долара. Студентите работят по 40 часа седмично в продължение на 12 седмици през лятото.

Студентите стажанти са обучени по глобален маркетинг, търговско финансиране, управление на веригата за доставки и глобално управление на бизнеса и имат опит в международното бизнес планиране, анализ на нововъзникващи пазари, проучване на глобален пазар, съответствие и документация за износ, анализ на глобалната конкуренция в логистиката и идентифициране на нови клиенти или дистрибутори .

За повече информация се свържете с Mousa Kassis, директор на мрежата за подпомагане на износа в Центъра за развитие на малък бизнес в Охайо в YSU, на 330-941-2415 или mhkassis@ysu.edu.

Information