Peach Bowl 2022: Джорджия срещу Охайо Стейт предаване на живо, гледайте онлайн, телевизионен канал, начален час, прогноза, коефициенти

Номер 1 Джорджия се стреми да изпълни мисията си да повтори като национален шампион в тазгодишния плейоф на колежанския футбол, но постигането на тази цел няма да бъде лесно като мач срещу номер 4 Ohio Condition Buckeyes в събота на полуфинал в Peach Bowl очаква. И двете от тези програми достигнаха върха на колежанския футбол като марки, но само една ще продължи да играе в Националния шампионат по плейоф на колежански футбол, когато всичко е казано и направено в навечерието на Нова година.

Шампионатът на SEC и още едно класиране в плейофите за колежански футбол изглеждаха неизбежни за Джорджия тази година. Булдогите не винаги изглеждаха блестящи, но го включваха при нужда. В началото на сезона срещу Орегон, Булдогс спечелиха с 46 точки. В последователни съпернически мачове срещу Тенеси и Флорида те спечелиха с общо 36 точки. В мача за титлата на SEC срещу LSU те спечелиха с 20 точки. Ако Джорджия представи най-добрия си мач на стадион Mercedes-Benz в събота вечер, щатът Охайо ще има много малко поле за грешка.

Финалът от редовния сезон срещу Мичиган остави кисел вкус в устата на щата Охайо, но националното първенство щеше да поправи това. Не може да се отрече, че Buckeyes имат таланта да спечелят още два мача и да вземат националната титла. Куотърбекът Си Джей Страуд завърши трети в гласуването за Heisman Trophy тази година и има впечатляваща гама от широки приемници, водени от Марвин Харисън-младши. Този талант обаче не винаги се проявява едновременно. Това беше ясно срещу Мичиган и беше ясно в тежките битки с Мериленд и Северозапада. Когато всичко работи, Охайо Стейт може да изглежда като най-добрия отбор в страната. Грузия обаче има способността да затруднява живота на противниците.

Как да гледате Peach Bowl на живо

Игра: Peach Bowl
Дата: събота, 31 декември | Час: 20:00 ET
Местоположение: стадион Mercedes-Benz – Атланта
Телевизия: ESPN | Поток на живо: fuboTV (Опитайте безплатно)

Трима играчи за гледане в Peach Bowl

TE Брок Бауърс от Джорджия: Бауърс е висок 6 фута 4 и тежи 230 паунда, но въпреки това е толкова атлетичен, колкото и много от приемниците на терена с него. Бауърс поведе Джорджия с 52 приема, 726 ярда и шест тъчдауна. Бауърс може да бъде кошмар за двубоя и координаторът на защитата на щата Охайо Джим Ноулс вероятно е прекарал голяма част от времето си за подготовка, измисляйки как да попречи на Бауърс да причини хаос на Бъкейс.

Охайо Стейт WR Марвин Харисън младши: Buckeyes загубиха Крис Олаве и Гарет Уилсън за 2022 NFL Draft и те ще бъдат без Jaxon Smith-Njigba за този мач. И все пак, щатът Охайо е натоварен, а Харисън се превърна в един от най-добрите хващачи на пасове в страната. Само през втория си сезон Харисън е направил 72 приема за 1157 ярда и 12 тъчдауна. Защитата на Джорджия беше брилянтна досега през сезона и се справи с победителя от Biletnikoff Jalin Hyatt без много проблеми, но Harrison представлява друго огромно предизвикателство.

Джорджия ДЛ Джалън Картър: Защитата на Джорджия се превърна във фабрика за избори в първия кръг на NFL Draft, а Картър се очаква да бъде топ 10 избор през следващата пролет. Това е така, защото той беше невероятно разрушителна сила в средата на отбранителната линия през цялата година. Въпреки че е основен фокус за противопоставяне на офанзивни линии, Картър все пак успя да натрупа седем битки за загуба и три сака. Той има способността да натоварва играта на Охайо Стейт, като същевременно генерира натиск в средата на паса.

Прогноза за Peach Bowl, избори

Коефициенти чрез Caesars Sportsbook

Списъкът на щата Охайо е пълен с бъдещи играчи от НФЛ в нападение и защита и е напълно способен да извади смущението в тази игра. Булдогс обаче имат също толкова талант, колкото и Бъкейс, и вече доказаха, че могат да стъпят на гърлото на опонентите си в големи мачове. Елитната защита на Джорджия е в състояние да създаде някои проблеми на атаката на щата Охайо, а Булдогите просто смелят защитата на Бъкейс с балансирана атака. Прогноза: Грузия -6

Кои колежански футболни избори можете да направите с увереност по време на сезона на купата и кои аутсайдери ще спечелят напълно? Посетете SportsLine, за да видите кои отбори ще спечелят и ще покрият разпространението – всичко от доказан компютърен модел, който е върнал почти $2500 печалба през последните шест и повече сезона – и разберете.

News